Magyar Íróképző

Intenzív ÍRÓTANFOLYAMOK kezdőknek

Budapesti tanfolyamok időpontja:

35. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
+ forgatókönyvíró előadással!
április 5-7. |
Még 2 jelentkezőt fogadunk.
Ár: 39.500 Ft

36. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
április 26-28. |
Még 3 jelentkezőt fogadunk.
Ár: 39.500 Ft

37. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
május 17-19. |
Még 5 jelentkezőt fogadunk.
Ár: 39.500 Ft

38. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
június 21-23. |
Még 9 jelentkezőt fogadunk.
Ár: 39.500 Ft

Tanfolyamok helyszíne:
Hotel Rubin / 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.
.

A tanfolyamot eddig minden alkalommal megtartottuk - és ezután is megtartjuk.

Közel négyszáz hallgatót köszöntöttünk az elmúlt években. Tanfolyamunkat ajánljuk: kezdő íróknak, fiataloknak és időseknek, tétovázóknak, az első sikereken, netán kudarcokon átesetteknek. Alkotni vágyóknak.

Három nap alatt megtanítjuk Önt írni? Jókaiként, Gárdonyiként távozhat majd a tanfolyamról? Szó sincs róla. Sem fotós, sem agrármérnök nem lesz Önből három nap alatt. Író sem. Ám, ha az írást komolyan gondolja, ne sajnálja e három napra az idejét!

A bátrabb jelentkezők beküldhetik versüket, novellájukat, regényük egy részletét, hogy azt előzetesen megvizsgálhassuk - aztán a tanfolyamon elmondjuk személyre szabott intelmeinket, szakmai javaslatainkat. Nyugi, írásának élveboncolását eddig minden résztvevőnk túlélte.

 

Mit adunk?

 

Piaci ismereteket
Eligazítunk: kontextusba helyezzük az irodalmi piacot, kiadóstul, nagykerestül, szerzői jutalékostul. Mint végzett hallgatónk, Ön magabiztosan tárgyalhat majd kiadókkal, hiszen átlátja a piac felépítését, szereplőit, érdekszféráit. Látni fogja, hogyan, mennyiből, miféle konstrukciókban és mennyi idő alatt válhat könyvvé a regénye. Valóságos képet kap a könyvek háttérvilágáról a multis fogyástól a közkönyvtáraknak történő beszállításig.

 

Alkotói módszertant
Nekivághat persze az írásnak saját elképzelése szerint. Hiheti: le kell ülni, és írni kell. Ám mi van, ha az írás mégis bírhat módszerrel – valami olyasmivel, ami tervszerűséget, rendezettséget ad az alkotói folyamat mellé. Hisszük, hogy korunkban sokat segít, ha a szerző az írást is projektszemlélettel közelíti. Ha Ön Hűbelebalázsnak nem cimborája, kedvelni fogja e téren megfogalmazott gyakorlati tanácsainkat!

 

Írói ismereteket
Ön azt is hiheti, hogy a jó írás pusztán tehetség kérdése. Mi nem így hisszük. Igenis meg kell ismernie a párbeszédírás, a cselekményvezetés, a címadás, a karakterépítés, a mondatalkotás alapvető szabályait! Tisztában kell lennie a műfaji követelményekkel - mert bizony tévúton jár, ha úgy gondolja, nincsenek kötelező szakmai-irodalmi elvárások. Vannak, és ezeket szívesen megosztjuk Önnel.

 

Inspirációt
Tucatnyi alkotó egy helyen – olyanok, akikben buzog az írhatnék. Már csak miattuk is megéri eljönnie. Új barátságok, lelkes írói csoportok kísérik tanfolyamainkat. Túl az előadón épp eleget tanul majd a többiek észrevételeiből, kérdéseiből. Oldott a légkör, nevetünk eleget.

 

Jelentkezés

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezése után munkatársnőnk telefonon megkeresi Önt, és visszaigazolja a jelentkezést. A telefonos egyeztetés után emailt küldünk Önnek, benne a díjbekérővel, a számlaszámmal - külföldi utalás esetén az IBAN és SWIFT kódokkal. Kérjük, jelentkezése után 5 munkanapon belül utalja át számlánkra a tanfolyam díját, hogy a jelentkezése érvényes legyen! Fontos: a létszám korlátozottsága miatt a résztvevők sorrendjét nem a jelentkezés, hanem a beérkezett tanfolyami díjak alapján állítjuk össze.

Alapár: 39.500 Ft
Kedvezmények
- Korai jelentkezők (early bird: május 17-19., június 21-23.): 33.500 Ft
- Kettő vagy több fő: 33.500 Ft / fő
- Diák, nyugdíjas: 33.500 Ft / fő


Időpont:
   
Név:
 
Cím:
 
Cég (ha cég a költségviselő):
 
Cég címe:
 
Telefonszám:
 
Email cím:
 
Kor:
 
Amit szívesen írna:
 
Speciális kérés :
Megjegyzés: