Magyar Íróképző

Intenzív ÍRÓTANFOLYAMOK kezdőknek

Tanfolyamunkat ajánljuk: kezdő íróknak, fiataloknak és időseknek, tétovázóknak, az első sikereken, netán kudarcokon átesetteknek. Regényíróknak, szakkönyvben gondolkodóknak, bloggerek, marketingeseknek, meseíróknak, terápiás céllal tollat ragadóknak. Alkotni vágyóknak. Közel 500 hallgatót köszöntöttünk az elmúlt években, Téged is várunk!

Budapesti tanfolyamok időpontjai:

37. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
május 17-19. |
Még 2 jelentkezőt fogadunk.

38. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
június 21-23. |
Még 4 jelentkezőt fogadunk.

39. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
július 19-21. |
Még 6 jelentkezőt fogadunk.

40. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
szeptember 13-15. |
Még 13 jelentkezőt fogadunk.

41. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
október 18-20. |
Még 14 jelentkezőt fogadunk.

42. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
november 22-24. |
Még 15 jelentkezőt fogadunk.

Ár: 39.500 Ft
Részletfizetési lehetőség van!


Tanfolyamok helyszíne:
Hotel Rubin / 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.
.

A tanfolyamot eddig minden alkalommal megtartottuk, és ezután is megtartjuk.

Történeteket látsz magad előtt? Képek pörögnek, karakterek születnek benned? Szerencsés vagy: a nyugtalan képzelet remek adottság! Élj vele, írj! Sokat láttál a világból, s mondanivalód van? Ragadj tollat!

Ha viszont már másokkal is megosztanád a soraid, akkor muszáj lesz a látomásaid, a szereplőid, a gondolataid megszelidítened. Másképp nem kerülhetnek könyvlapokra. Szánj három napot a tanulásra, és szerezd meg a szükséges írói alapismereteket! Aztán jöhet a könyved!


Volt hallgatóink közül sokan sikeresen kihajóztak az irodalom vadvizeire - van köztük, aki a hatodik könyvén dolgozik. Mindegy miben gondolkodsz, regényben, mesekönyvben, szakkönyvben, netán blogban - a szakmai háttérre mindenképp szükséged lesz!


Tovább inspiráció

A legtapasztaltabb tanfolyami előadótól tanulhatsz! Zsiga Henrik 12 könyvet írt, nyolc éven át kiadót vezetett, irodalmi pályázatokat menedzsel, számos volt hallgató könyvét piacra juttatta, írástechnikát tanított bölcsészeknek - és több mint ötven tanfolyamot megtartott. Olvasd el az előadó idei díjnyertes novelláját!


Mit kapsz a tanfolyamon?
- Alkotói módszertant
Nekivághatsz az írásnak saját elképzelésed szerint. Ám ha a sok irodalmi tennivaló kuszának tűnik, hagyatkozz az általunk ajánlott precíz írói módszerekre! Ha Hűbelebalázsnak nem vagy cimborája, kedvelni fogod tanácsainkat!

- Szakmai ismereteket
A jó írás nem pusztán tehetség kérdése. Ismerned kell a párbeszédírás, a cselekményvezetés, a címadás, a karakterépítés, a mondatalkotás és a többi irodalmi teendő alapvető szabályait! Éppen e hiányosságokból fakadóan hullik el a kéziratok döntő hányada már a kiadó küszöbökön.

- Inspirációt
Tucatnyi alkotó egy helyen – mindben buzog az írhatnék. Új barátságok, lelkes írói csoportok kísérik tanfolyamainkat. Csatlakozz íróközösségünkhöz!

- Piaci ismereteket
Megvizsgáljuk az irodalmi piacot, kiadóstul, nagykerestül, jutalékostul. Mint végzett hallgatónk, magabiztosan tárgyalsz majd a kiadókkal. Átrágjuk, hogyan, mennyiből, miféle konstrukciókban kerülhet polcokra a regényed.

Jelentkezés

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezése után munkatársnőnk telefonon megkeresi Önt, és visszaigazolja a jelentkezést. A telefonos egyeztetés után emailt küldünk Önnek, benne a díjbekérővel, a számlaszámmal - külföldi utalás esetén az IBAN és SWIFT kódokkal. Kérjük, jelentkezése után 5 munkanapon belül utalja át számlánkra a tanfolyam díját, hogy a jelentkezése érvényes legyen! Fontos: a létszám korlátozottsága miatt a résztvevők sorrendjét nem a jelentkezés, hanem a beérkezett tanfolyami díjak alapján állítjuk össze.


Alapár: 39.500 Ft
Kedvezmények
- Kettő vagy több fő: 33.500 Ft / fő
- Diák, nyugdíjas: 33.500 Ft / fő
Ha részletfizetést szeretne, kérjük, jelezze a Megjegyzés mezőben!


Időpont:
   
Részletfizetés:
   
Név:
 
Cím:
 
Cég (ha cég a költségviselő):
 
Cég címe:
 
Telefonszám:
 
Email cím:
 
Kor:
 
Amit szívesen írna:
 
Speciális kérés :
Megjegyzés: